Τα χρώματα της αγάπης – Τερέζα Αντωνίου

Τα χρώματα της αγάπης

∗∗∗∗∗

Κάθε εμπειρία που βιώνουμε στη ζωή μας θα μπορούσε να είναι απλά η απάντηση σε ένα ερώτημα που θέσαμε κάποτε νοητά, και που τώρα, καλούμαστε να απαντήσουμε καθώς το Σύμπαν αποκρίνεται και ανταποκρίνεται στη δική μας δόνηση!

 

Αυτή η ψιθυριστή, εσωτερική φωνή…
Αυτή η μικρή φλόγα που δεν σταματά να σιγοκαίει…
Αυτό το ένστικτο, η διαίσθηση, η σιγουριά που νιώθουμε ότι γνωρίζουμε την αλήθεια προτού καν αυτή ειπωθεί..
Αυτή η σπουδαία αποδοχή της Ύπαρξής μας…
Όλα αυτά που κατανοούμε κι άλλα τόσα που ακόμα δεν γνωρίζουμε…
Οι φόβοι, οι αγωνίες, τα δικά μας σκοτεινά σημεία…
Μα και τα ταλέντα, οι ικανότητες, η φωτεινή μας ευαισθησία…
Αναρίθμητες δυσκολίες, μα και χιλιάδες ευλογίες!

Όλα τους κομμάτια μιας διαδρομής πανέμορφης!
Όλα τους χαμόγελα και δάκρυα και τρελό κτυποκάρδι!

Αυτό το βιβλίο υπόσχεται να σε συντροφεύσει σε ένα χρωματιστό ταξίδι αυτό-εξερεύνησης. Ένα ταξίδι που θα σου δώσει φτερά, θα σε βοηθήσει να ανοίξεις το μυαλό σου στις άπειρες δυνατότητες που υπάρχουν παντού γύρω σου και θα σε οδηγήσει σε μια μεταμορφωτική εμπειρία καρδιάς.

Τα χρώματα της Αγάπης θα ξυπνήσουν τη δύναμη της θέλησης μέσα σου, θα ξεδιπλώσουν τη φαντασία σου, θα σε οδηγήσουν στο ξέφωτο μιας καινούριας, αναγεννημένης εκδοχής του εαυτού σου!

Και ένα είναι το σίγουρο.
Ο δρόμος αυτός γίνεται πανέμορφος όταν τον περπατάς με άλλους…

Συγγραφέας: Τερέζα Αντωνίου

Εκδότης: Εκδόσεις Ευγνώμων

ISBN: 978-9925-7811-4-0

Μέγεθος: 15 Χ 15 cm

Σελίδες: 242

Έτος έκδοσης: 2021

Είδος εξωφύλλου: Μαλακό

Κατηγορία/είδος: προσωπική ανάπτυξη

Το βιβλίο της Τερέζας Αντωνίου «Τα χρώματα της αγάπης» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Τερέζα Αντωνίου
Ποια είμαι… Ας συστηθούμε λοιπόν!
Γεννήθηκα πριν από 37 χρόνια σε ένα όμορφο νησί της Μεσογείου, στην Κύπρο. Κι αν κάτι φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθα σε αυτόν τον κόσμο, ήταν η έντονη αντίστασή μου να συμμορφωθώ σε κανόνες και πλαίσια. Μεγάλωνα με μια αστείρευτη δίψα για μάθηση κι ό,τι από αυτά που άκουγα δεν έδενε αρμονικά με το μέσα μου, το απέρριπτα με συνοπτικές διαδικασίες. Ατίθαση θα έλεγε κάποιος, με έντονες συναισθηματικές εναλλαγές, δίψα για γνώση και δημιουργία, ατελείωτες ώρες μοναχικότητας και ένα πάθος αδάμαστο να γνωρίσω τη Ζωή, να ταξιδέψω τον κόσμο, να μοιραστώ αγκαλιές, να δώσω και να πάρω Αγάπη.
Σπούδασα Φωτογραφία σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα και είμαι Δημιουργός Δώρων Τέχνης. Η επιχείρησή μου με το όνομα FeggeraGifts χαρίζει καθημερινά σε δεκάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να προσφέρουν δώρα καρδιάς, όπως τα αποκαλώ εγώ, σε όλους όσους νοιάζονται, αγαπούν και εκτιμούν . Η τέχνη είναι ο δρόμος της καρδιάς, είναι το δικό μου ξεχωριστό μονοπάτι που με βγάζει πάντα στο ΦΩΣ!
Μέσα από μια προσωπική διαδρομή 16 ολόκληρων χρόνων, στη διάρκεια των οποίων η δική μου αναζήτηση δεν έλαβε ποτέ τέλος, ήρθα σε επαφή με πολλούς σπουδαίους δασκάλους, φίλους, ανθρώπους που πάντα είχαν κάτι να μου διδάξουν… γιατί ακόμα και ο πιο απλός άνθρωπος έχει πάντα κάτι να μας μάθει… τη δική του αλήθεια… που πολλές φορές θα εκπλαγούμε διαπιστώνοντας πόσο μοιάζει με τη δική μας!
Αυτήν την περίοδο, εκπαιδεύομαι προκειμένου να γίνω Πιστοποιημένη και αδειούχος εκπαιδεύτρια των σεμιναρίων/εργαστηρίων ‘’Μεταμορφώστε τη Ζωή σας’’ βασισμένα στη φιλοσοφία της LouiseHay.
Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία τη σειρά εντατικών μαθημάτων ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ, των Πυρήνων Φωτός.
Μαθήματα, σεμινάρια, ενεργειακές θεραπείες, ολιστική προσέγγιση της υγείας και της διατροφής, ατέλειωτοι σωροί βιβλίων, διαλογισμοί, πρακτικές, γιόγκα κλπ. είναι μερικές από τις τελείες που ενώθηκαν για να δημιουργήσουν αυτό το μεγάλο εσωτερικό κάλεσμα για τη δημιουργία ενός βιβλίου όπου οι πιο βαθιές σκέψεις θα ξεκλειδώνονται και η εσωτερική μας Σοφία θα αναδύεται!
Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σε αυτό… Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε ένα μαγικό ταξίδι αναζήτησης… χωρίς δογματισμούς, θρησκευτικές προκαταλήψεις ή άλλα κολλήματα! Με μόνο οδηγό μας την ΑΓΑΠΗ!

 

Περισσότερα για τη συγγραφέα:

Παρουσίαση του βιβλίου

Κάθε παρουσίαση βιβλίου είναι μια γιορτή, πόσο μάλλον για το βιβλίο Τα Χρώματα της Αγάπης, της συγγραφέως μας Τερέζας Αντωνίου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στις 18:30 στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές, όπου στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους οικοδεσπότες του Πολυχώρου, κυρία Αντιγόνη και Ανδρέα Παπαδοπούλου για τη ζεστή φιλοξενία, στην κυρία Χριστίνα Κωνσταντίνου, Life Coach & Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας και τον κύριο Χαράλαμπο Ιωάννου, Ενεργειακό Θεραπευτή & Σύμβουλο Αυτογνωσίας που αποτέλεσαν το πάνελ των ομιλητών. Την όλη εκδήλωση συντόνισε η Εκδότρια Άντρη Χαϊράλλα.

Ο χώρος κατάμεστος από άτομα αγαπημένα και αναγνώστες που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγγραφέα και να αποχτήσουν το σπουδαίο βιβλίο της, μέσω του οποίου μοιράζεται στοχασμούς, εμπειρίες, σκέψεις και τη δικιά της φιλοσοφία για τη ζωή. Μια φιλοσοφία που είναι γεμάτη με όλα τα χρώματα της Αγάπης!

Απόσπασμα και φωτογραφίες