Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων – Μάριος Μιχαήλ

Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων

∗∗∗∗∗

ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
Η πορεία της ζωής σου εξαρτάται από το πώς αντιμετωπίζεις τις σκοτεινές στιγμές της. Σταμάτα να είσαι κομπάρσος στο έργο της ζωής των άλλων, γίνε πρωταγωνιστής στο έργο της δικής σου ζωής. Δημιούργησε τη δική σου πραγματικότητα, αυτήν που σου αξίζει.
ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ!
Το βιβλίο αυτό αποτελείται από την αυθεντική ιστορία των όσων συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου. Οι αυτοάνοσες ασθένειες που αντιμετωπίζω ήταν το έναυσμα για να αναλάβω 100% την ευθύνη της ζωής μου. Ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα στη ζωή. Μέσα από αυτό το βιβλίο θα μάθετε τεχνικές, μεθόδους και εργαλεία που χρησιμοποίησα για να διαμορφώσω όπως εγώ θέλω τη δική μου ζωή.
Έτσι απλά μπορείς να αντιδράσεις εφαρμόζοντας τις για να:
ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΗΝΗ, ΗΡΕΜΙΑ, ΑΡΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ
ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
ΖΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ
ΖΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΜΠΟΡΕΙΣ!

Συγγραφέας: Μάριος Μιχαήλ

Εκδότης: Εκδόσεις Ευγνώμων

Επιμελητής: Μαρία Γούσιου

Μέγεθος: 21 Χ 14 cm

Σελίδες: 319

Είδος εξωφύλλου: Μαλακό

Έτος έκδοσης: 2020

Κατηγορία/είδος: προσωπική ανάπτυξη, αληθινή ιστορία

Το βιβλίου του Μάριου Μιχαήλ «Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων»  κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων. 

Μπορείτε να αναζητήσετε το βιβλίο στα Βιβλιοπωλεία Σολώνειο (Λευκωσία) και Βενέλιο (Λεμεσό).
 

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Ο Μάριος Μιχαήλ γεννήθηκε στο κατεχόμενο από τους Τούρκους χωριό Κυρά της Επαρχίαs Μόρφου, στην Κύπρο. Είναι 49 ετών και διαμένει στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, στο χωριό Αυγόρου. 

Είναι Στρατιωτικός εν ενεργεία, ενεργό τακτικό μέλος του Συνδέσμου Υπαξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΥΚΣ) και έχει φοιτήσει σε διάφορα εξειδικευμένα στρατιωτικά σχολεία και προγράμματα υπηρετώντας το στρατιωτικό του καθήκον από πολλές θέσεις ευθύνης. Έχει φοιτήσει με Επιτυχία στο εξ’ αποστάσεως επαγγελματικό Πρόγραμμα Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) “Life Coaching” και επιπλέον στο “N.L.P.” μέσω του Soleas Training Solutions. Μεταξύ άλλων, είναι Πιστοποιημένος από το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου ως Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO) (HBO 152).

H παρακολούθηση του Επαγγελματικού Κύκλου Σπουδών του στο ΕΚΠΑ (Life Coaching) και N.L.P. (Basic Practitioner of Neurolinguistic Programming) αποτέλεσε για τον ίδιο τον ιδιαίτερο σταθμό για τη μεγάλη ανατροπή στη ζωή του, αφού μετά και από τις μεγάλες περιπέτειες που είχε με την υγεία του, αποδείχτηκε το καλύτερο φάρμακο που θα μπορούσε να έχει ως συμπαραστάτη και σύμμαχο για το υπόλοιπο της ζωής του.
Η εναρμόνιση του Life Coaching με την ηθική, τις αρχές και τις αξίες του συνάδουν απόλυτα και είναι το μεγάλο του κίνητρο για να συνεχίσει στον δρόμο που επέλεξε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να συνεχίσει να ζει στην οδό της αληθινής ευτυχίας.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει γράψει έναν σπουδαίο Οδηγό Ζωής, μέσα από τα δικά του βιώματα, με τίτλο «Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων.

 

Για επικοινωνία με τον συγγραφέα:

Δελτίο Τύπου για τη βιβλιοπαρουσίαση:

Την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020, στέφθηκε με επιτυχία και μεγάλη συγκίνηση η παρουσίαση του βιβλίου “Η Ανάσταση Μέσα Από Τον Γολγοθά Των Σπάνιων Παθήσεων” του αξιόλογου συγγραφέα μας Μάριου Μιχαήλ.

Η παρουσίαση τελέστηκε υπό την αιγίδα του αξιότιμου Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου κύριου Θεοδόση Τσιόλα. Εξαιρετική ήταν η ομιλία του κύριου Δημήτριου Καραδήμου. Ο συγγραφέας μας Μάριος Μιχαήλ κατάφερε να μας συγκινήσει με τη δικιά του κατάθεση ψυχής, καθώς και να μοιραστεί μαζί μας κάποια από τα “μυστικά” της ΖΩΗΣ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Μάριε μου, ευχαριστούμε κι εσένα που με την ανιδιοτέλειά σου και την αγνή πρόθεσή σου να βοηθήσεις τους συνανθρώπους μας έχεις βάλει ένα σπουδαίο λιθαράκι στον κλάδο της Ψυχοσωματικής Υγείας. Πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα!

Από τις Εκδόσεις Ευγνώμων

Απόψεις και κριτικές για το βιβλίο

Μέσα από την ομάδα μας γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους, συγγραφείς και αναγνώστες. Ένας από αυτούς και ο Μάριος Μιχαήλ ο συγγραφέας του βιβλίου «Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ». Ο Μάριος είχε την καλοσύνη να μου δωρίσει το βιβλίο του και αυτή του η απόφαση με οδήγησε στην αναθεώρηση πολλών πραγμάτων. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή.
Ο Μάριος είναι ένα από τα πιο αισιόδοξα και θετικά πλάσματα που γνώρισα στην ζωή μου. Γενναιόδωρος όχι μόνο με τα υλικά αγαθά αλλά και με τον χρόνο και τις γνώσεις του. Γνωριστήκαμε μέσω μηνυμάτων στο messenger μετά την παρουσίαση του βιβλίου του στην ομάδα μας και προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει με το υπέρμετρο άγχος μου. Κάναμε μια συνεδρία δυο ωρών, περιττό να πω ότι μου την προσέφερε δωρεάν και με την ψυχή του. Με μεγάλη μου έκπληξη ένιωσα ανακούφιση μετά την συνεδρία, σαν να είχε φύγει ένα πέπλο που σκέπαζε την ψυχή μου. Με έκανε να ανοιχτώ και να του μιλήσω για πράγματα που για μένα αποτελούν ταμπού. Δεν μου μίλησε σαν κανένας σοφός και μεγάλος επιστήμονας. Μου μίλησε σαν ένας απλός άνθρωπος. Τον ένιωσα σαν αδερφό μου εκείνη την μέρα.
Το βιβλίο το διάβασα μέσα σε τρεις μέρες. Δεν είναι ένα βιβλίο που το διαβάζεις απνευστί γιατί δεν είναι μυθιστόρημα. Είναι ένα βιβλίο το οποίο εγώ θα ενέτασσα στα βιβλία αυτοβιογραφίας και αυτοβοήθειας… Το διαβάζεις προσεκτικά και υπογραμμίζεις με το μαρκαδοράκι σου τα κύρια σημεία για να μπορέσεις όταν θελήσεις να κάνεις πρακτική αυτά που διάβασες με την πρώτη ευκαιρία.
Ο Μάριος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του μας διηγείται τις περιπέτειες με την υγεία του που βίωσε και βιώνει καθημερινά καθώς και την αντιμετώπιση που έτυχε ως ασθενής με σπάνια πάθηση από κάποιους συνανθρώπους μας. Παρόλα αυτά όμως με την βοήθεια των πρακτικών που μας εισηγείται κατάφερε να ελαχιστοποιήσει τα άσχημα συμπτώματα των ασθενειών του και να ζει μια φυσιολογική ζωή γεμάτη ενέργεια και αισιοδοξία. Εδώ να πω ότι αυτά που μας προτείνει είναι απολύτως εφικτά και καθόλου δύσκολα! Άρχισα ήδη να τα προσαρμόζω στην καθημερινότητα μου και έχω ήδη δει διαφορά!
Ο Μάριος γράφει με απλό και κατανοητό τρόπο. Μας εξηγεί τις διάφορες πρακτικές που εισηγείται με παραδείγματα έτσι ώστε να μπορέσουμε να τις εφαρμόσουμε και εμείς με ευκολία. Όλο το βιβλίο αποπνέει μια αύρα θετικότητας και αισιοδοξίας και αυτό κάνει τον αναγνώστη να νιώσει οικεία με τον συγγραφέα και να θελήσει να «κλέψει» λίγη από την όμορφη του διάθεση!
Επειδή μου αρέσει να είμαι ειλικρινής θα αναφέρω και ένα μικρό προβληματάκι που διαπίστωσα. Το βιβλίο είχε κάποια λαθάκια… Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν είναι λάθη επιμέλειας ή τυπογραφικά. Δεν αφαιρούν σε κάτι από το βιβλίο αλλά επειδή εγώ είμαι λίγο ψείρας με αυτά, τα εντόπισα και το λέω με όλη μου την καλή διάθεση χωρίς να θέλω να προσβάλω και να μειώσω την δουλειά τόσων ανθρώπων. Είμαι εξάλλου σίγουρη ότι στην επόμενη ανατύπωση θα διορθωθούν!!!
Δεν θα μακρηγορήσω άλλο και να γίνω κουραστική. Όπως καταλάβατε το βιβλίο μου άρεσε. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εγώ το πήρα ήδη ως δώρο σε τρία αγαπημένα μου κορίτσια γιατί πιστεύω ότι θα τις βοηθήσει πολύ! Ειλικρινά ξεκίνησα να εφαρμόζω κάποιες πρακτικές, πάντα προσαρμοσμένες στον δικό μου τρόπο ζωής και ήδη νιώθω ότι με βοηθούν! Όχι, δεν έγινε θαύμα, ούτε με άγγιξε ένα μαγικό ραβδί. Απλά διαβάζοντας τα όσα πέρασε ο Μάριος, αναθεώρησα κάποια πράγματα στην ζωή μου και αποφάσισα να μειώσω το άγχος μου. Πάρτε το βιβλίο και θα με θυμηθείτε. Και όπως λέει ο Μάριος, ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!

Μαρία Χαριλάου (Ομάδα Βιβλιοφάγοι –  Facebook)

Γνώρισα τον Μάριο ως Μαθητή μου στο Πρόγραμμα Συγγραφής και Έκδοσης Μη Λογοτεχνικών Βιβλίων.

Τότε ο Μάριος είχε μια επιθυμία, πολλές δυσκολίες και εμπόδια, και ανασφάλειες για τον εαυτό του και τη δυναμική του ως Συγγραφέας, αλλά είχε και μια άσβεστη πίστη στον εαυτό του και στο καλό που θα έκανε σε άλλους συνανθρώπους μας ένα βιβλίο/εμπειρία/γνώση και σοφία σαν κι αυτό.

Διάβασα αυτό το βιβλίο πρώτη από όλους σας, γιατί ο Συγγραφέας του μου εμπιστεύτηκε την επιμέλεια περιεχομένου του και ήταν πραγματικά αποκάλυψη και υπενθύμιση και για μένα. Υπήρχαν λάθη που διορθώσαμε, αλλαγές και βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν…

Αλλά, αν θες να κάνεις ένα αληθινά σπάνιο δώρο στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς…

 

To βιβλίο μπορείς να το αποκτήσεις σε έντυπη μορφή από Εκδόσεις Ευγνώμων:

https://ekdoseis-evgnomon.com/…/i-anastasi-mesa-apo…/

Ή σε ebook από εδώ:

https://www.smashwords.com/books/view/1032314…

Μάριε, σε ευχαριστώ!

 

Μαρία Γούσιου στο facebook.

Νιώθω τυχερή και ευγνώμων που είχα συμφοιτητές κάποιους καταπληκτικούς ανθρώπους. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάριος Μιχαήλ. Ένας αξιόλογος άνθρωπος, που πάλεψε και κατάφερε να ανατρέψει όλες τις αρνητικές του πεποιθήσεις ξεπερνώντας διάφορα θέματα υγείας. Τώρα βοηθάει με τον δικό του τρόπο, γράφοντας αυτό το εξαιρετικό βιβλίο, δείχνοντας σε όλους τι άλλαξε και κατάφερε να βγει νικητής από τον δικό του Γολγοθά. Μάριε μας κάνεις περήφανους για την εξέλιξη σου και για όλη την ανιδιοτελής προσφορά σου προς τον συνάνθρωπο σου… Συγχαρητήρια !!!! Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο σου…

Έλενα Γεωργίου στο facebook 

Αισθάνομαι ανείπωτη ικανοποίηση και χαρά γι’ αυτό το επίτευγμά σου που εύχομαι να έχει τεράστια επιτυχία αλλά και συνέχεια. Με αληθινά παραδείγματα από την ζωή σου. Ένα δώρο για όλους, τα μηνύματα πολλά και τα βοηθήματα ακόμη τόσα, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ένας οδηγός ζωής. Καλοτάξιδο και πρώτο σε μια σειρά επιτυχημένων βιβλίων. Μάριε μου συγχαρητήρια !!! Πόση χαρά και συγκίνηση να εκφράσω με λέξεις. Θα ήθελα να γράψω κάτι από το βιβλίο σου που όταν το διάβασα ένιωσα συγκινημένη, όσες φορές και να το διαβάσεις χρειάζεται πάντα επανάληψη. Σε ευχαριστώ…

Σου ΑΞΙΖΕΙ το καλύτερο. Ονειρέψου και οραματίσου αυτό που θέλεις και ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ. Αντίδρασε και θα τα καταφέρεις.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ

ΤΟΛΜΗΣΕ!

ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ!

ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

 

Αγγελική Νικολέττη

Φιλμάκι για το βιβλίο

Φωτογραφίες