Δίδυμες φλόγες – Αναστασία Μεσίτη

Δίδυμες φλόγες

∗∗∗∗∗

Με φόντο την Αγγλία, ένας απρόσμενος έρωτας εξελίσσεται ανάμεσα σε μια ανερχόμενη Kύπρια συγγραφέα και έναν διάσημο Άγγλο μουσικό.

Kάτι τελείως πρωτοφανές και για τους δύο, που τους οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια, υπερβαίνοντας κάθε όριο λογικής και εγκράτειας.

Τέσσερεις μέρες θα χρειαστούν για να παρασυρθούν, και οι δύο, σε κόσμους συντριπτικούς και ακατανίκητους.

Μπορεί, όμως, η φαντασία να υπερισχύσει της πραγματικότητας ή τα πάντα μπορούν να ανατραπούν;

Συγγραφέας: Αναστασία Μεσίτη

Εκδότης: Εκδόσεις Ευγνώμων

ISBN: 978-9925-7811-6-4

Μέγεθος: 21 Χ 15 cm

Σελίδες: 246

Έτος έκδοσης: 2022

Είδος εξωφύλλου: Μαλακό

Κατηγορία/είδος: πεζογραφία, ερωτικό μυθιστόρημα

Το βιβλίο της Αναστασίας Μεσίτη «Δίδυμες φλόγες» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων.

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Αναστασία Μεσίτη

Γεννήθηκα το 1980. Σπούδασα αισθητική σε Κολέγιο στην Κύπρο. Μεγάλωσα στο χωριό Μένοικο της επαρχίας Λευκωσίας, όπου και διαμένω με την οικογένειά μου.

Ασχολήθηκα με τη συγγραφή το 2010. Έκανα το ξεκίνημά μου με μυθιστόρημα, στον πεζό λόγο, εμπνευσμένο από την πραγματική ζωή, αλλά και μέσα από φαντασία.

Επίσης μέσα από την αγάπη μου για το θέατρο, έχω ασχοληθεί και με τη συγγραφή θεατρικού κειμένου. Η συγγραφή, όμως, ήταν μία από τις μεγαλύτερες μου προκλήσεις.

Ποτέ μου δεν είχα την επαφή με τέτοιου είδους εγχείρημα, όμως πάντα είχα την περιέργεια να το δοκιμάσω και να βιώσω το ταξίδι μέσα από τη φαντασία. Η απόλαυση της διεκπεραίωσής του ήταν η απόλυτη ικανοποίηση.

 

Περισσότερα για τη συγγραφέα:

Παρουσίαση του βιβλίου

Η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της συγγραφέως Αναστασίας Μεσίτη, με τίτλο “Δίδυμες Φλόγες”, έγινε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στον Πολυχώρο Λόγου και Τέχνης Ροές, στον Στρόβολο.

Τη συγγραφέα πλαισίωναν στο πάνελ των ομιλητριών η Έλενα Πολυβίου (Κοινωνική Λειτουργός) και η Έλενα Δημοσθένους (Θεατρολόγος, Θεατροπαιδαγωγός), οι οποίες μίλησαν για το βιβλίο και τη συγγραφέα αντίστοιχα. Την όλη εκδήλωση συντόνιζε η Άντρη Χαϊράλλα (Συγγραφέας, Εκδότρια).

Η θεατρική αναπαράσταση μέρους του έργου, από τις Μαρία Πολυβίου και Φλωρεντία Χαραλάμπους, έδωσε στους παρευρισκομένους μία μικρή γεύση από τον ολοζώντανο λόγο της Νατάσας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία της συγγραφέως και τον αυθορμητισμό της διάχυτο καθ’ όλη τη διάρκεια, αφήνοντας το στίγμα της ανεξίτηλο. Την ομιλία ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό, τις οποίες με πολλή χαρά απάντησε η συγγραφέας.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους παρευρισκομένους, η συγγραφέας ετοίμασε διάφορα κεραστικά, τα οποία απόλαυσαν όλοι.

Η βραδιά έκλεισε με φωτογραφίες, αφιερώσεις και ωραία συζήτηση.

Απόσπασμα και φωτογραφίες