Διαμάντι που καίει – Άννα Μιλτιάδους

Διαμάντι που καίει

∗∗∗∗∗

 

Μια απρόσμενη συνάντηση ταράζει την προστατευμένη ζωή της Βασιλικής και η κατάσταση σύντομα την οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια. Ο πατέρας της προσπαθεί, για ακόμη μια φορά, να πάρει τον έλεγχο της ζωής της στα χέρια του με κάθε δυνατό τρόπο και τότε όλα παίρνουν περίεργη τροπή.

Έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και καλά κρυμμένα μυστικά. Στην προσπάθειά τους να βγουν αλώβητοι από όλα αυτά, θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις ζωής και θα ανακαλύψουν τη δύναμη ψυχής που κρύβουν μέσα τους.

Εκεί θα αναμετρηθούν με τις αξίες τους και με πτυχές του εαυτού τους, που ούτε οι ίδιοι γνώριζαν ότι υπήρχαν.

Μήπως η νιότη πολλές φορές οδηγεί σε περίεργα μονοπάτια; Άραγε τα χρήματα μπορούν να οδηγήσουν πραγματικά στην ευτυχία; Μέχρι πού θα φτάσουν για να προστατέψουν αυτούς που αγαπούν;

Καμιά δόξα, κανένας πλούτος και κανένα μεγαλείο δεν έρχεται χωρίς τίμημα…

Συγγραφέας: Άννα Μιλτιάδους

Εκδότης: Εκδόσεις Ευγνώμων

Επιμελητής: Μαρία Βασιλειάδου

ISBN: 978-9925-7811-2-6

Μέγεθος: 21 Χ 15 cm

Σελίδες: 303

Έτος έκδοσης: 2021

Είδος εξωφύλλου: Μαλακό

Κατηγορία/είδος: πεζογραφία, μυθιστόρημα

Το βιβλίο της Άννας Μιλτιάδους «Διαμάντι που καίει» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων. 

Για ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Η Άννα Μιλτιάδους κατάγεται από τη Δερύνεια της επαρχίας Αμμοχώστου. Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθως ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην Νομική με τίτλο LLM Financial & Commercial Law. Παράλληλα με τις σπουδές της στην Νομική παρακολούθησε, για τέσσερα χρόνια, μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, καθώς από μικρή γοητευόταν με αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας. Μετά το τέλος των σπουδών της εργάστηκε για τρία χρόνια ως Δικηγόρος και από τον Οκτώβριο του 2019 εργάζεται ως Πρωτοκολλητής στην Δικαστική Υπηρεσία.

Από μικρή ηλικία, στον ελεύθερο της χρόνο, της άρεσε να διαβάζει βιβλία. Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων, καθώς αυτός είναι ο δικός της τρόπος έκφρασης και χαλάρωσης.

Της αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ο χορός και το θέατρο. Επιπλέον της αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και είναι μέλος του Συμβουλίου Νεολαίας της Μητρόπολης Αμμοχώστου.

Το πρώτο βιβλίο της Άννας, το μυθιστόρημα “Διαμάντι που καίει”, κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 και αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του.

Περισσότερα τη συγγραφέα:

Απόψεις για το βιβλίο

Απόσπασμα και φωτογραφίες

Άννα Μιλτιάδους και Άντρη Χαϊράλλα

Ανδριανή Λοΐζου και Άννα Μιλτιάδους

Μαρία Βασιλειάδου και Άννα Μιλτιάδους