Διαχρονικό Ημερολόγιο Με Αγάπη… – Δέσποινα Χατζησάββα

Διαχρονικό Ημερολόγιο Με Αγάπη…

∗∗∗∗∗

Το ημερολόγιο αυτό που κρατάς στα χέρια σου είναι διαχρονικό και το έχω φτιάξει για σένα με πολλή αγάπη. Μπορείς να το αρχίσεις από την ημερομηνία που θα έρθει στα χέρια σου. Το μήνυμα της κάθε μέρας είναι μοναδικό και διαφορετικό. Περιλαμβάνει μια προσευχή ή ένα γνωμικό ή ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή ή μια θετική δήλωση.

Αφού διαβάσεις το μήνυμα της ημέρας, σου προτείνω να κλείσεις για λίγο τα μάτια σου και να γίνεις ένα με την προσευχή ή τη θετική δήλωση ή τα λόγια σοφών ή του εδάφιου και άφησε την αλήθεια να διώξει με τη λάμψη της το σκοτάδι. Ευχή και ελπίδα μου διαβάζοντας αυτό το ημερολόγιο καθημερινά να ανακαλύπτεις τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου και το μεγαλείο της αγάπης του Θεού.

Συγγραφέας: Δέσποινα Χατζησάββα

Εκδότης: Εκδόσεις Ευγνώμων

Επιμελητής: Άντρη Χαϊράλλα

Μέγεθος: 10,50 X 13 cm, με σπιράλ

Σελίδες: 371

Είδος εξωφύλλου: Μαλακό

Έτος έκδοσης: 2020

Κατηγορία/είδος: ημερολόγιο

Το «Διαχρονικό Ημερολόγιο Με Αγάπη…» της Δέσποινας Χατζησάββα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ευγνώμων.
Για ηλεκτρονικές παραγγελίες:

Η Δέσποινα Χατζησάββα γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι παντρεμένη με έναν υπέροχο σύζυγο και έχει 3 παιδάκια. Έχει τελειώσει Δημόσιες Σχέσεις, Κλινική Υπνοθεραπεία (NGH USA, EICH UK), Νlp και Life Coaching. Εργάζεται ως καθοδηγήτρια εργασίας για άτομα με αναπηρίες εδώ και 20 χρόνια, Kλινική Yπνοθεραπεύτρια, Σύμβουλος Ζωής, Σχέσεων και Προσωπικής Ανάπτυξης. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια της ΑνΑΔ (Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού).

Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Παγκ. Συνδ. Καθοδηγητών Εργασίας με στήριξη Α.Μ.Ε.Α. (άτομα με αναπηρίες), μέλος στο Δ.Σ. του Παγκ. Συνδέσμου Υπνοθεραπευτών, επίσης, είναι μέλος στο European Mentoring and Coaching.

Σκοπός ζωής της είναι να βοηθά ανθρώπoυς να αγαπήσουν τον εαυτό τους και να αξιοποιήσουν τις δικές τους μοναδικές αρετές που τους χάρισε ο Θεός, καθώς επίσης να τους ενισχύει με γνώσεις και εργαλεία ζωής. Να τους βοηθά να ξεφύγουν από τη μοναξιά τους. Για τον λόγο αυτό έχει δημιουργήσει το Διαχρονικό Ημερολόγιο «Με Αγάπη…», το οποίο αποτελεί καθημερινό οδηγό παρακίνησης.

Καταστάσεις με τις οποίες δουλεύει με επιτυχία:
* αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση-ντροπαλότητα
* διακοπή καπνίσματος
* διαχείριση βάρους
* διαχείριση άγχους-στρες
* διαχείριση θυμού
* φοβίες-ανησυχίες (αεροπλανοφοβία, ζώα, σκοτάδι, κλπ.)
* συνήθειες (δάγκωμα νυχιών, κλπ.)
* βελτίωση μαθησιακών επιδόσεων και συγκέντρωση (τρόποι ενίσχυσης, επιτυχία στα διαγωνίσματα και εξετάσεις)
* ψυχοσεξουαλικά προβλήματα (αύξηση της ερωτικής διάθεσης, κλπ.)
* επίτευξη στόχων
* προσωπική-επαγγελματική ανάπτυξη
* βελτίωση διαπροσωπικών σχέσεων (γάμος, παιδιά, σύντροφος, φιλίες)-τεχνικές επικοινωνίας
* singles telemeetings
* singles nights out
* επιμορφωτικές διαλέξεις-εργαστήρια ενηλίκων, εργαστήρια παιδιών-εφήβων
πρόγραμμα για Α.Μ.Ε.Α., για ενίσχυση αυτοεκτίμησης-αυτοπεποίθησης-ντροπαλότητας, εκμάθηση χρημάτων, μαγειρικής, χειροτεχνίας, αυτομέριμνας, ενίσχυση δεξιοτήτων, ανεξαρτοποίησης, έξοδοι, διαχείριση βάρους και θυμού. Στήριξη γονέων.

 

Για επικοινωνία με τη συγγραφέα:

Απόψεις και κριτικές

 

…………………………………………………………..

 

Δείγμα γραφής και φωτογραφίες